Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fatih Erbakan 3'üncü ittifaktan vazgeçti: Seçime tek başımıza gireceğiz

Düzenleyen:
Fatih Erbakan 3'üncü ittifaktan vazgeçti: Seçime tek başımıza gireceğiz

POLİTİKA Haberleri

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, daha önce önerdiği 'üçüncü ittifak'tan vazgeçtiklerini belirterek 2023 seçimlerine tek başına gireceklerini ve Cumhurbaşkanı adayı olacaklarını açıkladı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 2023 seçimlerine dair önemli açıklamalarda bulundu. Seçime parti olarak tek başına gireceklerini açıklayan Erbakan, Cumhurbaşkanı adayı olacağını da söyledi. 

"SEÇİME TEK BAŞIMIZA GİRECEĞİZ"

TV100'ün sorularını cevaplayan Erbakan, seçimlere bütün güçleriyle hazırlandıklarını vurgulayarak, "Parti olarak tek başımıza gireceğiz'' ifadelerini kullandı. Erbakan, Cumhurbaşkanı adaylığına ilişkinse, ''Gayret gösterip Cumhurbaşkanı adayı da olacağız" diye konuştu. 

'ÜÇÜNCÜ İTTİFAK' ÖNERİSİNDEN VAZGEÇTİ

Daha önce yaptığı açıklamada gönüllerinde yatanın 'seçime tek başına girmek olduğunu' ancak ittifaklara kapalı olmadıkları mesajı veren Erbakan, İYİ Parti liderliğinde bir üçüncü 'sağ ittifak' önerisinde bulunmuştu.

Geçtiğimiz gün partisinin İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Fatih Erbakan, Türkiye'de son bir ayda resmi olarak en fazla üye kaydeden partinin de Yeniden Refah Partisi olduğunu söylemişti.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...