Meral Akşener: Kadından imam olmaz, aday değilim

Düzenleyen:
Meral Akşener: Kadından imam olmaz, aday değilim

POLİTİKA Haberleri

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir takım ziyaretlerde bulunmak için geldiği Nevşehir'de esnafla bir araya geldi. Akşener kendisine yöneltilen adaylık sorusuna: "Kadından imam olmaz, aday değilim" şeklinde cevap verdi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, cumhurbaşkanının aynı zamanda imamlık yapması gerektiğini öne sürerek, “Kadından imam olmaz. Cumhurbaşkanı aynı zamanda imamlık yapmak durumunda olduğu için ben aday değilim” dedi.

Meral Akşener ziyeretleri kapsamında bulunduğu Nevşehir'de esnafla bir araya geldi. Girdiği iş yerlerinden birinin sahibi olan Yılmaz Balcı ile sohbet eden Akşener'e cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağı soruldu.

"KADINDAN İMAM OLMAZ, ADAY DEĞİLİM"

Akşener daha önce birçok kez aday olmayacağını söylede de bu kez cevabına gerekçesini de ekledi. Akşener kadınların imam olamayacağını ve bu yüzden aday olmayacağını söyedi. Akşener, "Ben cumhurbaşkanı adayı değilim. Kadından imam olmaz. Cumhurbaşkanı aynı zamanda imamlık yapmak durumunda olduğu için ben aday değilim” dedi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...