HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Besleme basının tarifesi varmış... İnce: CHP’den ayda 600 bin lira alan kanal var

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Besleme basının tarifesi varmış... İnce: CHP’den ayda 600 bin lira alan kanal var
Muharrem İnce, Muhalefet, Tele1, Haber

POLİTİKA Haberleri  / İHA

Partisinin genel merkezinde basın toplantısı düzenleyen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, muhalefet partilerinin bazı TV kanallarına ödeme yaptığı iddialarını tekrarlayarak, söz konusu ödemenin aylık 600 bini bulduğunu söyledi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. İnce, gündeme oturan ve muhalefetin bazı televizyon kanallarına ödeme yaptığı iddiasına ilişkin de konuştu. "Hangi muhalefet partileri TV kanallarına ödeme yapıyor?" sorusuna karşılık İnce, "Hemen hemen hepsi yatırıyor. Genel merkezleri de yatırıyor. Hatta bir kanala ayda 600 bin Türk lirası veriyorlar” dedi.

“BELEDİYELERDEN ALDIĞIN PARALARI DA SORMAYACAĞIM SÖZ VERİYORUM”

Muharrem İnce, kendisinin korkusu olmadığını belirterek, “Gazeteciliğin temeli cevap hakkına saygı göstermektir. Kanalını açıyorsun, o kanalı nasıl kurduğunu da biliyorum. Sen maaşlı bir adamsın. Vallahi sormayacağım bunları söz. Belediyelerden aldığın paraları da sormayacağım söz veriyorum. Çağır Engin Altay’ı, Yaşar Tüzün’ü, Tanju Özcan’ı, Hasan Akgün’ü seçim gecesini konuşalım. Söz veriyorum belediyelerden aldığın paraları da sormayacağım. Bana soru soruyor ama ben derdimi anlatamıyorum. Saydırıyor bana ama bana yer vermiyor. Böyle gazetecilik olur mu” açıklamalarında bulundu.

“BİR KANALA AYDA 600 BİN LİRA VERİYORLAR”

Bir gazetecinin “Bazı gazetecilerin muhalefetteki partilerden maaş aldığını söylediniz. İsimleri ve belediyeleri açıklayacak mısınız?” sorusu üzerine ise İnce, “Maaş aldıklarını hepimiz biliyoruz. Canlı yayınlarını veriyoruz, bunun karşılığında ücret alıyoruz diyorlar. Tarifesi var. Bir tane belediyeyi açıkladım, hemen hemen hepsi yatırıyor. Genel merkezleri de yatırıyor. Hatta bir kanala ayda 600 bin Türk lirası veriyorlar” dedi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...