AK Partililer bayramlaştı

/ Kaynak: CHA
AK Partililer bayramlaştı

Politika Haberleri  / CHA

AK Parti Erzurum İl Teşkilatı, milletvekillerinin de katılımıyla Palandöken ilçesindeki Çeçenistan Parkı'nda bayramlaşma programı düzenledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzurum İl Teşkilatı, milletvekillerinin de katılımıyla Palandöken ilçesindeki Çeçenistan Parkı'nda bayramlaşma programı düzenledi. nbsp;Bayramlaşma programına milletvekilleri Cengiz Yavilioğlu, Fazilet Dağcı Çığlık, Muhyettin Aksak, Adnan Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, İl Başkanı Murat Kılıç, ilçe belediye ve teşkilat başkanları, il ve belediye genel meclisi üyeleri katıldı. Hafız İsmail Kırküzer'in Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda katılımcılara haşlanmış et, pirinç pilavı ile ayran ikram edildi. nbsp;AK Parti İl Başkanı Kılıç, konuşmasında, Türkiye'nin darbeci zihniyetten kurtulmasına rağmen, muhalefet partilerinin söz konusu zihniyetinden kurtulamadığını ileri sürdü. Kılıç, Türkiye'nin AK Parti iktidarı döneminde dünyanın ve bulunduğu bölgenin önemli siyasal aktörlerinden birisi haline geldiğini dile getirdi. Yaklaşan yerel seçimler öncesinde de belediye başkan aday adaylarına çağrı yapan Kılıç, "AK Parti 'ben' değil, 'biz' diyenlerin partisi. Biz dava partisiyiz. Davaya kimse benlik duygusuyla zarar veremez. Bu bayramda da nefislerimizi bıçak altına yatıralım." dedi.

AK Parki MKYK üyesi Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık ise yerel seçimlerde halkın sevgisini kazanmış, halkla istişare yaparak projelerini hayata geçiren kişilerin tercih edileceğine işaret etti. Milletvekili Yavilioğlu da hiç kimsenin ve adayın AK Parti'nin üzerinde olmadığına dikkat çekti. Milletvekili Aksak, teşkilat olarak aday adayların sıkı bir elemeden geçirileceğine vurgu yaparak, "Mevcut başkanlara da, aday adaylarına da aynı yakınlıktayız. Ne kadar çok aday adayı olursa bizim için iyi. Adil rekabet şartları altında adaylarımızı belirleyeceğiz." diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmat Küçükler, AK Parti belediyeleri olarak, belediyecilikte çığır açtıklarını ifade etti. Küçükler, Yakutiye ilçesindeki Milli Savunma Bakanlığı'nın uhdesindeki Taşambarların, belediye tarafından alındığını dile getirerek, "Taşambarları aldık. Protokol imzaladık. Taşambarları Mısır Çarşısı gibi kapalı çarşı yapacağız. Erzurum'a hayırlı olsun." şeklinde konuştu.
Politika
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...