Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

749 camide hatimle teravih

Düzenleyen:
749 camide  hatimle teravih

Ramazan 2016 Haberleri

Teravih namazı Türkiye’deki bazı camilerde hatimle eda ediliyor. Bu camilerin sayısı, İstanbul’da 78, Konya’da 64, Ankara’da 37...

Ramazan ayının alamet-i farikalarından ve mühim bir sünnet olan teravih namazı, yıllardır bazı ibadethanelerde hatimle eda ediliyor. Bu yıl da Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından tespit edilen Türkiye’deki 749 camide hatimle teravih namazı kılınıyor. İstanbul’da 78, Konya’da 64, Ankara’da 37 camide teravih namazı, hatimle eda ediliyor. Bu camiler arasında Ankara’da Çankaya Hasan Tanık, Sincan Fatih Andıçen ve Altındağ Aslanhane, İstanbul’da Fatih Şehzadebaşı, Kağıthane Sadabat, Beşiktaş Ertuğrul Tekke, İzmir’de Konak Kemeraltı, Bursa’da Osmangazi Orhan, Kayseri’de Melikgazi Cami-i Kebir ve Rize’de ilahiyat fakültesi camileri de bulunuyor. 
İTİKAF İÇİN CAMİ DE VAR!
Ramazan ayı içinde Konya’da 2 bin 609, İstanbul’da 2 bin 377 ve Ankara’da 2 bin 116 olmak üzere toplam 60 bin 470 camide ise mukabele okunuyor.  Ramazan boyunca sünnet olan itikafa girecek Müslümanlar için de 7 bin 457 cami hazırlandı. Şanlıurfa’da 554, Van’da 317 ve İstanbul’da 305 camide itikaf sünneti yapılabilecek.

Düzenleyen:  - Ramazan 2016
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...