Çaylak koydum kaleye başladı oynamaya...

A -
A +

İki yedek kaleci... 4 net kurtarış Mert'ten, 4 net kurtarış Eray'dan izledik... Hele her ikisinin de burnunun dibinden vurulan topları savuşturmaları müthişti.

Türkiye Süper Ligi'nde çok iyi kaleciler var. Belki de kaleciler açısından futbol tarihimizin en iyi dönemi...        Volkan'dan Onur'a, Tolga'dan Boffin'e, Muslera'dan Issakson'a, Karcemarskas'tan Belec'e... Birçok milli kaleci var.
Konuya kalecilerle girmemin sebebi Volkan Demirel'in düşen çenesi ve Karcemarskas'ın çeken adalesi yüzünden iki tecrübesiz kalecinin eldiven giymesi...
Giydiler de ne oldu, derseniz...
4 net kurtarış Mert'ten, 4 net kurtarış Eray'dan izledik... Hele her ikisinin de burnunun dibinden vurulan topları savuşturmaları müthişti.
***
Bırakın şimdi maçı.
Hep söylerim. Bizim futbol seyircimiz sadece kendini düşünür, takımını değil.
Alkışını ödünç verir, sonradan misliyle burnundan getirmek için...
Emenike olayı bir kez daha bunun altını çizdi. Sudan sebeple insan kendi futbolcusunu koro halinde ıslıklar mı?
İki futbolcu sahada tartışabilir, birini tercih etmek niye?
***
Fenerbahçe ligin en "oturmuş" takımı. Ama sezona iyi bir giriş yapmış olan Gaziantepspor karşısında bocaladılar. Savunmada tecrübeli Elyasa, orta sahada Binya ve Chico,  hücumda İbrahim Akın'ın başarılı oyunu uzun süre Fenerbahçe'ye "kan terletti."
Bu sezon Diego uğruna "hakkı yenen" Alper ile Webo'nun girişi oyunu hareketlendirdi.
Asistan hakem İyihuylu'nun kötü ikazıyla  penaltıdan da olsa ev sahibi istediğini aldı.
***
Ali Palabıyık, MHK'nin gelecek için umut beslediği bir hakem... Fiziği, dili, sezgileri iyi olan bir hakem... Ama henüz yolun başında ona söyleyeceğim şey, daha maçın 6.dakikasında Gaziantep kalecisini "zaman çalmaktan dolayı" uyarması hakemlik değil cinlik.

MAÇIN ADAMI

Mert ve Eray

KIRILMA ANI

Antepli Olcan'ın karşı karşıyada dışarı atması.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.