Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sağlık turizminde, Türkiye çok gözde!

/ Kaynak: İHA
Sağlık turizminde, Türkiye çok gözde!

SAĞLIK Haberleri  / İHA

Sağlık turizmi açısından Türkiye en çok tercih edilen ülkelerden biri.

Dünyada sınırların kalktığı alanlardan biri olan sağlık turizminde, Türkiye'nin en çok tercih edilen ülkelerden biri olduğuna dikkat çeken Estetik International Sağlık Grubu Uluslararası Hasta Koordinatörü Dr. Ulaş Utku Şekerci bunun pek çok sebebi olduğunu belirtti. '' Küreselleşen yapı dolayısıyla oluşan sağlık turizmi için, Estetik International kliniklerimizde, ülkemize estetik cerrahi alanında hizmet almak isteyen uluslararası hastaların arzını değerlendiriyor ve etkili bir hizmet sağlıyoruz" diyen Dr. Ulaş Utku Şekerci, farklı pek çok ülkeden ziyaretçilerinin olduğunu dile getirdi.


DESTİNASYON KOLAYLIĞI ÖNEMLİ BİR KRİTER
"Ülkemiz coğrafi olarak diğer ülkelere nazaran farklı bir konumda, destinasyon kolaylığımız var. Ayrıca sağlık turizmi yapan diğer ülkelere nazaran maliyetler açısından da çok uygun bir ülkeyiz. Kliniklerimize gelen sınır ötesi hastalar için yapılandırdığımız birimler ve oluşturduğumuz politikalar, yabancı hastaların kolaylıkla tedavi olmasına imkan sağlıyor" diyen Dr. Şekerci, Estetik International Sağlık Grubunun teknik ve uzman kadrosunun yeterlilikleriyle sınır ötesi hastanın memnun bir şekilde ülkemizden ayrıldığına da değindi.


HASTANIN TÜM İHTİYAÇLARIYLA İLGİLENİLİYOR
Yurtdışından gelen hastanın, havaalanında karşılanmasından, kliniklere nakline, tedavi sırasında ve sonrasındaki prosedürlerden, eve dönüş yolundaki her aşamada, profesyonel bir şekilde hizmet verdiklerini anlatan Dr. Ulaş Utku Şekerci, "Zaten sınır ötesi hastamızın, kendi ülkesi sınırları dışında farklı bir ülkeye geldiği için, doğal olarak bazı talepleri ve farklı beklentileri oluyor. Tüm bu süreci baştan sona, hastanın memnuniyetle geçirmesini sağlıyoruz, tüm süreç eksiksiz bir şekilde tamamlanmaya çabalanıyor. Sağlık turizmi aynı zamanda ülkemizin tanıtımı için de son derece önemli bir mecra. Estetik cerrahi alanında özellikle Ortadoğu'dan, Avrupa'dan, Amerika ve Afrika'dan gelen hastalarımız var, bu şekilde ülkemizin tanıtımına da katkı sağladığımız için son derece mutluyuz" ifadesinde bulundu.

SAĞLIK
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...