Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Hayata Tutunma Öyküleri'

'Hayata Tutunma Öyküleri'

SAĞLIK Haberleri

Hematolojik Onkoloji Derneği tarafından düzenlenen “Hayata Tutunma Öyküleri” yarışmasının ödül töreni 2. Hematolojik Onkoloji Kongresi'nde yapıldı.

Hematolojik Onkoloji Derneği tarafından düzenlenen ve kansere farklı bir penceden bakmayı hedefleyen “Hayata Tutunma Öyküleri” yarışmasının ödül töreni 2. Hematolojik Onkoloji Kongresi'ndeki özel bir oturumda yapıldı. Kanser hastaları ya da hasta yakınları tarafından yazılmış toplam 280 hikayenin gönderildiği yarışmada Dr. Ümit Evran “Öbür Dünyadan Gelen Mektup” adını taşıyan hikayesiyle birinci, Ebru Zeynep Dişiaçık “İçimde Yeşeren Dal” adlı hikayesiyle ikinci ve Özlem Nur Tan “Patika Kuşları” hikayesiyle üçüncü oldu. Aynı oturumda, hikâyeleri değerlendirme jürisinde yer alan seçici kurul üyelerine de desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.  Editörümüz Ziyneti Kocabıyık da plaketini Prof. Dr. Fevzi Altuntaş'tan aldı. Yarışmaya katılanlar arasından seçilen 41 hikâye ise “Hayata Tutunma Öyküleri” adı altında kitaplaştırıldı ve satışa sunuldu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...