Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Örümcek ağı estetiği tabuları yıkıyor

/ Kaynak: İHA
Örümcek ağı estetiği tabuları yıkıyor

SAĞLIK Haberleri  / İHA

Son yılların favori ameliyatsız gençleşme tekniği Örümcek Ağı Estetiği, cerrahiye gerek kalmadan ince çizgiler üzerinde etkili olabiliyor.

“Örümcek Ağı Estetiği cilt altına tıpkı örümcek ağına benzer bir şekilde yerleştirdiğimiz medikal iplerle gerçekleştirilen bir tekniktir. Bu iplerin amacı cilt altına bir destek koymak değil, cildin azalan kolajen yapısını teşvik etmek içindir. Çünkü 6 ay içerisinde eriyen bu ipler aslında vücuda tepki mekanizmasını çalıştırmasını emreder. Yerleştirilen alana kolajen hücumu başlar, bu sayede cilt toparlanır, gerilir ve ince çizgilerin yok olması durumu söz konusu olur” diyen Op. Dr. Bülent Cihantimur, aynı zamanda bu tekniğin cilt için önemli yapı taşı olan elastanı da artırdığını dile getirdi.


YAĞ TRANSFERİ İLE BERABER UYGULANABİLİR
“ Örümcek Ağı Estetiği aynı zamanda yağ transferi uygulamasıyla beraber kombine edilerek de yapılabilir. Yine kendi geliştirdiğim bir teknik olan ve soyadımla anılan Cihantimur Yağ Transfer tekniği kullanılarak yapıldığı zaman, cilde aynı zamanda kontür düzenleme de yapabiliyoruz. Ayrıca kök hücrenin muazzam avantajları da bu iki tekniğin beraberce kullanılması sonucunda yaşanabiliyor. Yağ transferini özellikle çöken elmacık kemikleri ve diğer yüz kontür hatlarına uyguluyoruz” diyen Cihantimur, yağ transferi ile birleştirilerek yapılan Örümcek Ağı Estetiğinin hastalar tarafından geri dönüşlerinin de çok olumlu olduğunun altını çizdi. 

SAĞLIK
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...