Anatominin duayenleri İstanbul’da buluşuyor

Düzenleyen:
Anatominin duayenleri İstanbul’da buluşuyor

SAĞLIK Haberleri

Medical Park Hastaneler Grubu’nun, Türk Anatomi ve Klinik Anatomi Derneği desteği ve BAU Tıp Fakültesi ev sahipliğinde bu yıl ilk kez düzenleyeceği “Medical Park Anatomi Günleri”, 25 - 26 Aralık 2015 tarihlerinde Bahçeşehir Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek. T

Medical Park Hastaneler Grubu’nun, Türk Anatomi ve Klinik Anatomi Derneği desteği ve BAU Tıp Fakültesi ev sahipliğinde bu yıl ilk kez düzenleyeceği “Medical Park Anatomi Günleri”, 25 - 26 Aralık 2015 tarihlerinde Bahçeşehir Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek. Türkiye’deki tıp eğitiminde anatominin yeri ve kadavra sorunun da ele alınacağı toplantıda, kalp damar cerrahisinin uluslararası çaptaki duayeni Cenevre Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp Damar Cerrahisi Kürsü Başkanı Ord. Prof. Dr. Afksendiyos Kalangos da bir konferans verecek. 

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...