Burun şekli boya da orantılı olmalı

Düzenleyen:
Burun şekli boya  da orantılı olmalı

SAĞLIK Haberleri

Burun ameliyatlarının dünyada en sık yapılan estetik girişimler olduğunu söyleyen Kulak Burun ve Baş Boyun Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bahadır Baykal, burun estetiği ameliyatı öncesi hastanın boyu da dahil olmak üzere pek çok faktörü dikkate almak gerektiğini söyledi.

Burun ameliyatlarının dünyada en sık yapılan estetik girişimler olduğunu söyleyen Kulak Burun ve Baş Boyun Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bahadır Baykal, burun estetiği ameliyatı öncesi hastanın boyu da dahil olmak üzere pek çok faktörü dikkate almak gerektiğini söyledi. Burun estetiğinde sadece yüz orantısının değil, burnun tüm vücuda orantısına dikkat etmek gerektiğini ifade eden Dr. Baykal, “Sonuçta burnunuzun, yüzünüz ve genel görünümünüzle ne kadar uyumlu olacağı oldukça kritik bir konudur. Örnek vermek gerekirse; kısa boylu ve minyon bir kişiye çok kalkık bir burun ucu yakışabilirken, burun delikleri çok dikkat çekeceğinden uzun boylu kişiler için uygun olmayabilir. Bunun yanında yüzü geniş ve uzun birinin burnunun küçültülmesi doğal durmayabilir. Çoğu zaman değerlendirmede göz pozisyonu, çene ve elmacık kemiklerini de dikkate alıyoruz” dedi.

 

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...