Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Çukur kazanları çukura gömeceğiz'

Düzenleyen: / Kaynak: AA
'Çukur kazanları çukura gömeceğiz'

SAĞLIK Haberleri  / AA

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Çukur kazanları çukura gömeceğiz, tuzak kuranları o tuzaklara kendilerini yakalatacağız." dedi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Sarayiçi'nde 17 ile 102 ambulansın dağıtım töreninde konuşma yaptı.

Türkiye'nin büyüyüp gelişmesinden rahatsız olan kimseler olduğunu ifade eden Müezzinoğlu, birlik ve beraberlik içinde her türlü zorluğun üstesinden geleceklerini belirtti. 

Türkiye'nin son dönemde insanlık dışı terör eylemlerine maruz kaldığını kaydeden Bakan Müezzinoğlu, ''Çukur kazanları çukura gömeceğiz, tuzak kuranları o tuzaklara kendilerini yakalatacağız. Milletimizi ayrıştıranlar asla başarılı olamayacak. Üst üstte insanlık dışı terör eylemlerine muhatap olduk. Ankara'da peş peşe geldi, geçtiğimiz hafta İstanbul'da oldu. İnsanlarımızı, insanlık dışı bir şekilde katleden anlayışı burada hep birlikte lanetliyoruz. Onların bu millete salmak istediği korkuya asla teslim olmayacağız. Dik duruşumuzla birlik ve beraberlik anlayışımızla onlara hep birlikte hesap soracağız.'' ifadelerini kullandı.

"Terör bir insanlık suçu"
Türkiye'nin yaşadığı terör saldırılarını izleyen ülkelerin de terörden zarar gördüğünü anlatan Müezzinoğlu, terörün bir insanlık suçu olduğunu vurguladı.

Teröre hep birlikte karşı çıkmak gerektiğini anlatan Müezzinoğlu, ''Karşılaştığımız sıkıntıları seyredenler de o yılanın kendilerini soktuğunu görmeye başladılar, bizim hissettiğimiz acıyı seyretme zevkini yaşama süreleri uzun sürmedi. Buna asla ve asla ah ne güzel oldu demiyoruz. Keşke olmasaydı, keşke bir masum insan kaybedilmeseydi. Ama yanlışlığa seyirci kalmak, zulme rıza göstermek zalimliktir. Terör bir insanlık suçudur ve hep birlikte karşı çıkmalıyız.'' değerlendirmesinde bulundu.

Düzenleyen:  - SAĞLIK
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...