Peynir süt ve çikolatadaki bakteri zayıflatıyor

Düzenleyen:
Peynir süt ve çikolatadaki bakteri zayıflatıyor

SAĞLIK Haberleri

Alışılagelmiş zayıflama teorilerinden farklı olarak yeni çalışmalar gösterdi ki peynir, süt ve çikolatada bulunan bakteriler zayıflamaya yardımcı oluyor.

Bağırsak ve midede bulunan bakterilerin sağlıklı kilo verme açısından büyük öneme sahip olduğu belirlendi. İngiltere'de yapılan yeni bir araştırma, diyet ve egzersizlerin kilo alıp verme üzerinde etkisinin olmadığını ortaya koydu. Mide ve bağırsakta bulunan bakteriler ise sağlıklı kilo verme açısından büyük öneme sahip.

Alışılagelmiş diyetler işe yaramıyor

Londra King's Üniversitesi profesörlerinden Tim Spector alışılagelmiş zayıflama yöntemlerini çürüten yeni ve önemli bir araştırmaya imza attı. Spector, kalori sayılarak hazırlanan diyetlerin işe yaramadığını belirterek mide veya bağırsakta bulunan bakterilerin kilo alıp vermeyi etkilediğini öne sürdü. Spector'un teorisine göre, mide veya bağırsakta yaşayan milyonlarca bakteri bedensel ve ruhsal sağlık üzerinde inanılmaz bir güce sahip. Spector, peynir, çikolata, süt ve ürünleri gibi besinleri tüketmenin bakteri sağlığını geliştirdiğini özellikle vurguluyor.

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...