Sağlık’ta 5. defa Akdağ dönemi

Düzenleyen:
Sağlık’ta  5. defa  Akdağ  dönemi

SAĞLIK Haberleri

Binali Yıldırım Başbakanlığı’nda kurulan 65. dönem AK parti hükümetinde Sağlık Bakanlığı görevine getirilen Prof. Dr. Recep Akdağ, görevini Dr. Mehmet Müezzinoğlu’ndan devraldı.

2002-2013 yılları arasında 58, 59, 60 ve 61. dönem Sağlık Bakanlığı görevinde bulunan Akdağ, 3 yıl 4 aylık aranın ardından 5. defa Sağlık Bakanı oldu. Mehmet Müezzinoğlu, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada “40 aylık çalışma süremizin sonunda sağlık, Türkiye’de dünya çapında farklı ve pozitif bir alan haline geldi. Bakanımız umarım önceki başarılı süreçlerine yeni dönemde de devam eder. Desteğimizle yanında olacağız” dedi. Sağlık Bakanı Recep Akdağ ise,  “Hizmetlerin 2013’te bıraktığımıza kıyasla ileriye taşındığının memnuniyeti içindeyim. Vazifeler gelip geçicidir, parti olarak yüklendiğimiz misyon devam etmelidir. Sağlık alanında sadece tüketen değil, üreten bir ülke olacağız. Hastane kapısında tek vatandaş ıstırabı kalmayana kadar bizim işimiz bitmez” diye konuştu.

MÜEZZİNOĞLU GÖREVİ  TESLİM ETTİ

Dr. Mehmet Müezzinoğlu, 3 yıl 4 ay süren Sağlık Bakanlığı gö-revini, Prof. Dr. Recep Akdağ’a teslim etti. 

 

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...