Dişlerinizi evinizde 2 dakikada beyazlatın

Düzenleyen:
Dişlerinizi evinizde 2 dakikada beyazlatın

SAĞLIK Haberleri

Günümüzde beyaz dişlere sahip olmak en çok arzulanan şeyler arasında. Diş beyazlatabilmek için gereğinden fazla para ve zaman harcanıyor. Unutmamamız gereken nokta şu ki, ninelerimizden kalan “eski usul” çözümler de her zaman bir kenarda sizleri bekliyor olabilir. Bunlar hem daha az para harcamanıza neden olur hem de ticari ürünlerin sonuç alabilmek için her zaman yaptığı gibi doğrudan dişlerinize karşı saldırıya geçmezler.

İki seçeneğiniz var :

Birinci Seçenek: Bir çorba kaşığı karbonat ve bir tam limonun suyunu alıyorsunuz, ufak bir kaba karbonatı boşalttıktan sonra limon suyunu döküyorsunuz. İki dakika bekleyip güzelce karıştırıyorsunuz ve elde ettiğiniz bulamaçı dişlerinize uyguluyorsunuz. Dişlerinizde 30 dakika tuttuktan sonra ağzınızı güzelce çalkalayıp, dişlerinizi fırçalıyorsunuz.

İkinci Seçenek: İki adet çileği alıp güzelce eziyorsunuz ve bir çay kaşığı karbonat ile karıştırıyorsunuz. Kaynaşmaları için 2 dakika bekliyorsunuz ve bu karışımı dişlerinize uygulayıp 5 dakika bekliyorsunuz. Süre bitince ağzınızı bol su ile yıkayıp dişlerinizi fırçalıyorsunuz.

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...