Yaz sonrası vücudunuza dikkat!

Düzenleyen:
Yaz sonrası vücudunuza dikkat!

SAĞLIK Haberleri

Yaz boyu terlemenin etkisiyle kuruyan ve minerallerini yitiren cildiniz Cağaloğlu Hamamı’nda tekrar canlılığına kavuşuyor.

İstanbul’un en önemli tarihi ve turistik mekânlarından olan, yerli ve yabancı birçok ziyaretçiyi ağırlayan Cağaloğlu Hamamı, Türk hamam geleneğini üç yüz yıldır başarıyla sürdürüyor. Hijyeni sürekli olarak hassas bir teknikle ölçülen ve özel bir solüsyon ile dezenfekte edilen Cağaloğlu Hamamı’nda kullanılan peştamal, havlu ve takunyalar da nano teknolojik ürünlerle arındırılarak güvenle kullanıma sunuluyor.
Sıcak hava ve buharın etkisiyle vücuttaki tüm gözenekleri kirlerden arındırarak açılıyor. Zararlı toksinler yavaş yavaş vücudunuzu terk ediyor. Bir taraftan vücudunuza masaj ve kese yapan tellak ruhunuzu dinlendiriyor. Masaj sayesinde kan dolaşımınız hızlanıyor, keseyle de ölü derilerden kurtuluyorsunuz. Çünkü hamamda yapılan kese peeling etkisiyle sonbahara girerken cilde canlılığını geri kazandırıyor.  Ölü derilerden arındıktan sonra aromaterapi yağlarının zengin içerikli, eşsiz kokulu masajıyla günün tüm yorgunluğu atılmasını sağlanıyor. Osmanlı masajı olarak bilinen köpük masajıyla da yeniden doğmuş hissi uyandırıyor.
Bu eşsiz hissi yaşamak için Tarihi Cağaloğlu Hamamı sonbahara özel olarak 20 Ekim’e kadar %20’lik bir indirim uyguluyor. Ayrıca şerbet ikramının da yapılacağı Cağaloğlu Hamamı ile ilgili daha fazla bilgiye www.cagalogluhamami.com.tr den ulaşabilirsiniz.

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...