Aç karnına su içmenin yararları

Düzenleyen:
Aç karnına su içmenin yararları

SAĞLIK Haberleri

Sağlıklı bir bireyde vücut ağırlığının yüzde 50'sini su oluşturuyor. Sağlığınızı korumak, vücudunuzda gelişebilecek olan hastalıkların önüne geçebilmek için su içmenin öneminin farkına varılmalıdır. Her gün aç karnına 1 ve 4 bardak arası su içerseniz sağlığınıza olan faydalarını zaman içerisinde siz de fark edeceksiniz.

Aç karnına içilen suyun bilinmeyen faydaları:

 - Sabahları aç karnına su içmek, vücudunuzu toksinlerden arındıracak, vücuda zararlı toksinlerin atılmasını sağlayacaktır.

- Geceleri vücudumuz hücreleri onarmak ve yenilemek için çalışır. Bu sebeple aç karnına içilen su vücudumuzdaki atılması gereken zararlı maddelerin idrar yoluyla atılmasını sağlayacaktır.

- Bağırsak hareketlerini canlandırarak metabolizmanızın hızlı çalışmasını sağlayıp sindirimi kolaylaştıracaktır.

- Kahvaltıdan önce içilen ılık su kilo vermenize yardımcı olur ve vücudun yağ ve kalori yakımına yardımcı olur.

- Cildimizin en iyi dostlarından biri olan su, cilt sağlığı açısından da oldukça faydalıdır. Cilde esneklik kazandırır, nem dengesini sağlar ve daha diri bir cilt tipine kavuşmanıza yardımcı olur.

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...