Demokrasi nöbetinde kan bağışı

Düzenleyen:
Demokrasi nöbetinde kan bağışı

SAĞLIK Haberleri

Sağlık Bakanlığı 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nde, Türk Kızılayı iş birliğiyle kan bağışı kampanyası gerçekleştirecek.

Sağlık Bakanlığı 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nde, Türk Kızılayı iş birliğiyle kan bağışı kampanyası gerçekleştirecek.  ‘Vatanseverlik Senin Kanında Var’ sloganıyla düzenlenen kampanyada, 200 noktada kan bağışı alınacak. Türkiye’nin dört bir yanında, sağlık çalışanlarının da katılımıyla düzenlenecek etkinliklerde yer alacak Sağlıklı Yaşam Araçları, tüm donanımları ile sağlıklı yaşam konularında halkın bilgilendirilmesi amacıyla kullanılacak. Etkinlikler süresince Türk Kızılayı 200 noktada kan bağışı kabul edecek. Kan bağışı kampanyasının anma etkinlikleri süresince devam edecek 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü anma nöbetlerine katılan vatandaşların kan bağışına destek vermesi için gerekli medya ve sosyal medya çalışmaları Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü ile Türk Kızılayı tarafından yürütülecek. Etkinlik boyunca fotoğraf ve videolar Sağlık Bakanlığının facebook, Twitter ve Instagram gibi resmî sosyal medya hesaplarından yayınlanacak.

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...