10 yıldan beri kahvaltı yapmayan kadının midesinden çıkanlar şoke etti!

Düzenleyen:
10 yıldan beri kahvaltı yapmayan kadının midesinden çıkanlar şoke etti!

SAĞLIK Haberleri

Çin’de bir kadın şiddetli mide ve karın ağrısıyla hastaneye gitti. Yapılan detaylı tetkiklerin ardından Çinli kadının karnında yüzlerce taş olduğu tespit edildi. Tek operasyonda tüm taşlar alındı. Doktorlar bunun sebebinin sık sık kahvaltı atlamış olabileceğinden kaynaklandığı iddia ediyorlar.

Çin’deki cerrahlar bu inanılmaz hastanın vücudundan taşları temizleyebilmek için tam olarak 6.5 saat harcadılar.
10 YILDAN BERİ KAHVALTI YAPMIYORMUŞ
45 yaşındaki kadının söylediğine göre, on yıldan uzun bir süredir düzensiz saatlerde yemek yiyor ve kahvaltı yapmıyor. Çıkarılan taşların safra kesesi ve karaciğerinden alınanlarından bazıları yumurta kadar büyük olduğu aşağıda göreceğiniz resimlerden de anlaşılabiliyor.
200'DEN FAZLA TAŞ ÇIKARILDI
Çin’deki Hezhou eyaleti Guangji Hastanesinde cerrahlar geçen hafta tek bir operasyonda bir kadının vücudundan 200’den fazla taşı çıkardılar. Kadının safra kesesi ve karaciğerinde bulunan taşların muhtemelen, on yıldan fazla bir süre kahvaltı atladığından kaynaklandığını iddia ediliyor.
10 yıldan beri kahvaltı yapmayan kadının midesinden çıkanlar şoke etti!
Operasyon 15 Temmuz’da gerçekleşti ve hastanenin verilerine göre altı buçuk saat sürdü. Hasta, çamlardan gelen sarı veya kahverengi yapışkan bir madde olan, çam sakalı toplayarak geçimini sağlayan 45 yaşındaki Bayan Chen olarak tanımlandı.
10 YILDIR KARIN AĞRISI ÇEKİYORDU
Hezhou’daki Guangji Hastanesi’nden doktorlar, kadının çoğu zaman artıkları yediğini ve düzensiz saatlerde yemek yeme alışkanlığı bulguları olduğunu ifade etti. Chen’in karın ağrıları, kendisinin ifadelerine göre 10 yılı aşkın bir süredir devam ediyor.

TEKNOFORMAT

 

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...