Pembe Festival

Düzenleyen:
Pembe Festival

SAĞLIK Haberleri

Meme Sağlığı Derneği (MEMEDER), Pembe Festival’i düzenledi. Çırağan Palace Kempinski İstanbul’un desteğiyle hayata geçirilen etkinlikte, çoğunluğu meme kanseri hastalığını geçirmiş kadınlar, konularında uzman doktorlardan meme kanserinde erken teşhisin faydası ve yenilikçi tedaviler hakkında bilgi alırken, sosyal aktivitelerle de keyifli dakikalar geçirdiler.

Ziyneti Kocabıyık

Meme Sağlığı Derneği (MEMEDER), Pembe Festival’i düzenledi. Çırağan Palace Kempinski İstanbul’un desteğiyle hayata geçirilen etkinlikte, çoğunluğu meme kanseri hastalığını geçirmiş kadınlar, konularında uzman doktorlardan meme kanserinde erken teşhisin faydası ve yenilikçi tedaviler hakkında bilgi alırken, sosyal aktivitelerle de keyifli dakikalar geçirdiler. Meme Sağlığı Farkındalık Ayı kapsamında düzenlenen Pembe Festival’de meme kanserinde erken teşhisin önemine dikkat çekildi. Festivale bu sene Işıl Yücesoy, Burcu Kara, Ayşe Tolga, Ayşe Kulin, Taylan Kümeli ve Zeynep Talu gibi ünlü isimler de destek verdi.

 

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...