Ünlüler nadir hastalıklar için kamera karşısında

Düzenleyen:
Ünlüler nadir hastalıklar için kamera karşısında

SAĞLIK Haberleri

Dünya Nadir Hastalıklar Günü’nde Mukopolisakkaridoz (MPS) ve Benzeri Lizozomal Depo Hastalıkları Derneği ile Shire’ın katkılarıyla, nadir hastalıkları olan kişilerin zorlu yolculuğuna dikkati çekmek ve kamuoyunda farkındalık oluşturmak amacıyla ünlülerin de dâhil olduğu farkındalık kampanyası düzenlendi.

Kampanya kapsamında Özge Borak, Ahu Yağtu, Pelin Akil, Anıl Altan, Akasya Asıltürkmen, Ceylan Ertem, Sercan Badur, Aytaç Uşun, Birand Tunca, Uğur Kurul, Sedef İybar, Zeynep Soylu, Oben Budak, Çağla Gürsoy ve Yiğit Dikmen özel bir fotoğraf çekimi için kamera karşısına geçtiler. Kampanyaya destek veren isimler, nadir hastalıklarla ilgili hassasiyetlerini ortaya koymak için, kampanya logosunun renkleriyle ellerini ve yüzlerini boyayarak poz verdi. Ayrıca kişisel sosyal medya hesaplarında kampanya videosu ve fotoğraflarıyla paylaşımda bulunarak farkındalık kampanyasına destek oldular.

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...