Hacı adaylarına ilaç tavsiyesi

Düzenleyen:
Hacı adaylarına ilaç tavsiyesi

SAĞLIK Haberleri

Hacı adaylarının kutsal topraklara yolculuğu başlarken uzmanlar bel, boyun ağrısı ve romatizmal hastalığı olanların seyahat öncesinde kontrollerini yaptırması gerektiğine dikkat çekiyor.

Eklem şikâyeti olanların ilaçlarını mutlaka yanına alması gerektiğini söyleyen Üsküdar Üniversitesi NPİSTANBUL Beyin Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Aydın Ender Süzer, uzun süre ayakta kalınacağını hatırlatarak ortopedik ayakkabı kullanılması tavsiyesinde bulundu.
 

KAS GÜÇLENDİREN EGZERSİZ YAPIN
Dr. Aydın Ender Süzer, bel boyun ağrısı ve romatizmal hastalığı bulunan hacı adaylarının öncelikle hekime başvurup muayene ve tetkiklerini yaptırması gerektiğini belirterek “Bu kişiler, gereken aşıları olmalıdır. Hac öncesi eklem hastalıkları muayene sonrası teşhis edilen hastalıkları tedavi edilmelidir. Hacı adaylarının bel ve karın kaslarını güçlendirilecek egzersizler yapmaları uygun olacaktır” uyarısında bulundu.

 

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...