HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Günde 1 tatlı kaşığı tüketirseniz...

Düzenleyen: /
Günde 1 tatlı kaşığı tüketirseniz...
Karbonat, Karbonat Bal, Haber

SAĞLIK Haberleri

Bu karışımın güçlü bir kanserle mücadele yöntemi olduğu söyleniyor. Sağlıklı karışım sadece 2 malzemeden oluşuyor ve hazırlaması son derece kolay...

BALLA BİRLEŞİNCE...

Kullanılan iki malzemeden biri karbonat. Karbonatın faydaları birçok kez işledik ve gerçekten yararlarını gördük. Sağlıksız hücrelerin büyümesini engelleyen karbonat, balla birleşince bağışıklık sistemine karşı tam bir koruyucu kalkan oluyor.

KÖTÜ HÜCRELERE VE HASTALIKLARA KARŞI

Bal ve karbonat karışımı vücudun kötü hücrelere ve hastalıklara karşı savaşmasını sağlayan bşr doping. Balla birleşen karbonat, bu sayede kanserli hücrelere nüfuz edebiliyor.

Karışımı nasıl hazırlayacağız?

1 yemek kaşığı bal
3 yemek kaşığı karbonat

30 GÜNÜN SONUNDA...

Bir ay boyunca bal ve karbonatı karıştırarak günde 3 yemek kaşığı tüketin. Yemeklerden sonra ara öğünlerde yiyebilirsiniz. Düzenli kullanmaya özen gösterin. Karışımı yerken beslenmenize de çok dikkat etmeniz gerekecek. Şekerli besinlerden, kızartma çeşitlerinden ve asitli içeceklerden tamimiyle uzak durun. Bu bir ayı vücudunuzu temizlemek için değerlendirin. 30 günün sonunda çok daha dinç bir şekilde güne başlayacak ve kendinizi her zamankinden daha sağlıklı hissedeceksiniz. Kullanacağınız balın organik olmasına dikkat edin...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...