Hasta Yatağı İle Evde Hasta Bakımı Artık Daha Kolay

Düzenleyen: / Kaynak: https://www.hastayataklari.co/
Hasta Yatağı İle Evde Hasta Bakımı Artık Daha Kolay

SAĞLIK Haberleri  / https://www.hastayataklari.co/

Hasta Yatağı İle Evde Hasta Bakımı Artık Daha Kolay

Hastanedeki bakım işlemlerinin sona ermesinin ardından artık hastalar için evlerde de aynı bakım sürdürebilmektedir. Bunu sağlayan ise birbirinden farklı fonksiyonel yapıları bulunan hasta yatağı çeşitleridir. Tabii mutlaka kaliteli malzeme yapısı altında üretimleri gerçekleştirilmiş, büyük bir konfor sağlayan modellerden bir seçim yapmak büyük bir önem taşır. Bunu gerçekleştirmek adına Emek Sağlık firması bu konuda özel bir olanak tanıyor. Tamamen fabrikasyon bir üretim ile birlikte doğrudan halka satış ve kiralama seçeneğinin değerlendirilebileceği bu ürünler, özelliklerine bağlı olarak tercih edebilir.


Değişik motor sistemleri ile birlikte daha birçok farklı özelliği altında hasta yatağı çeşitleri, hastalar ve onlara bakanlar adına büyük bir rahatlık sunmaktadır. Üstelik Emek Sağlık bünyesinde, yatak çeşitleri adrese söz verilen zaman içerisinde getirilerek profesyonel ellerde montajı gerçekleştirilmektedir. Bu şekilde hastanede gerçekleşen bakımın aynısı evlerde de hasta yatağı ile uygulanabilir. Burada önemli olan hastanın yaşadığı fiziksel ve psikolojik durumdur. Buna göre bir tercih gerçekleştirilebilir ve tüm olanakları ile birlikte hasta yatakları değerlendirilerek, hastanın kısa bir süre içerisinde yeniden sağlığına kavuşmasına olarak verilebilir.



Birbirinden farklı özelliklere sahip kaliteli hasta yatakları



Değişik fonksiyonel yapılarına bağlı olarak birçok hasta karyolası modelleri bulunmaktadır. Yaşanılan fiziksel ve psikolojik durumdan kurtularak yeniden ayağa kalkabilmek için, kişisel bir tercih gerçekleştirilebilir. Ancak ortak şekilde hasta yatağı modelleri bazı özellikleri yanında getirmektedir. Bunlar içerisinde özellikle motor sistemleri büyük bir önem taşır. Bütçeye bağlı olarak ya da hastanın durumuna göre bir veya 2 ve 3 ile 4 motor sayıları eşliğinde bir seçim gerçekleştirilebilir.


Boyun bölgesinden veya ayak kısmı ile birlikte aşağı ve yukarı hareket etme özelliğine sahip hasta yatakları, hastanın gerçekleştirmesi gerektiği günlük aktiviteleri rahatlıkla yapmasına olanak vermektedir. Aynı zamanda serum askısı, yemek masası ve birbirinden sağlam tekerlekleri ile birlikte farklı yatak modelleri, Emek Sağlık bünyesinde çok uygun fiyatlara sunulmaktadır. Özellikle hasta yatağı altına yerleştirilmiş tekerlekler, 360 derece dönüş yaptığından dolayı sağlam mekanik yapısı ile bütün farklı odalara kolaylıkla taşınabilmektedir. Bu da zihinsel olarak hastanın sürekli aynı yere kapanmasına önlem alır.


https://www.hastayataklari.co
Düzenleyen:  - SAĞLIK
Kaynak: https://www.hastayataklari.co/
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...