Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Limonu topuğunuza koyduğunuzda vücudunuzda bakın ne oluyor!

Düzenleyen:
Limonu topuğunuza koyduğunuzda vücudunuzda bakın ne oluyor!

SAĞLIK Haberleri

Limon içerisinde yüklü C vitamini barındırmasından dolayı sağlığımız ve bağışıklık sistemi için oldukça faydalı bir yiyecek. Peki, limonu hiç ayağınıza koymayı denediniz mi? Birazdan vereceğimiz yöntemi duyunca çok şaşıracaksınız.

Bağışıklık sistemi sağlıklı bir şekilde yaşayabilmek için oldukça önemlidir. Bağışıklık sisteminin güçlü tutulması kişilerin çeşitli hastalılarla yakalanmasına engel olur. 
Bağışıklık sisteminizi ayağınıza limon sürerek güçlendirebileceğinizi biliyor muydunuz? Bu yöntemi deneyenler grip ve soğuk algınlığı gibi enfeksiyonel hastalıklardan bir günde kurtulduklarını iddia ediyorlar.

İşte bağışıklığı güçlendiren limon yöntemi 

Malzemeler
Bir miktar kaya tuzu
Bir adet limon

Limonu ortadan ikiye bölün. Üzerine bir miktar deniz tuzu ilave edin. Daha sonra topuk kısmından başlayarak ayağınızın her yerine dairesel hareketlerle tuzlanmış limonu sürün. Kaya tuzu biraz iri olduğundan ayaklarınızı tahriş etmeden ağır hareketlerle masajı uygulayın.

 

 

 

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...