HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Aman dikkat! Herkesin evinde var... Tehlike saçıyorlar

Düzenleyen: /
Aman dikkat! Herkesin evinde var... Tehlike saçıyorlar
Tehlikeli Ev Eşyaları, Haber

SAĞLIK Haberleri

Eviniz, rahat ve güvenli hissetmeniz gereken bir yer. Ama bazen gereksiz ve çok fazla yer kaplayan eşyalarınızdan kurtulmak sizin için çok zor olabiliyor.

Ayrıca bu eşyalar hem ruhsal hem de sağlık açısından olumsuz etkilere neden olabiliyor. İşte evinizden derhal uzaklaştırmanız gereken o eşyalar…

Uzatma kabloları

Uzatma kablolarını hepimiz evimizde kullanıyoruz. Fakat aşırı yüklenilmiş uzatma kabloları evinizde yangına neden olabilir...

Kullanma tarihi geçen makyaj malzemeleri

Zamanı geçmiş makyaj malzemelerinin kullanılması önerilmez. Zaten gerektiği gibi çalışmayacaklardır.

Plastik kaplar

Plastik kaplar, hafif ve yer kaplamayan bir şey olarak gözükse de gezegenimiz için çok tehlikelidir. Normal bulaşık takımlarını kullanmak, plastikten daha iyidir.

Yani plastik kirliliğe katkıda bulunmaktan ziyade, bulaşık makinenizi yıkamak için birkaç dakikanızı harcamak, sizin için daha iyi olacaktır.

Yelken çiçeği

Bu çiçek türü, çocuklar ve evcil hayvanlar için tehlikelidir.

Eğer çiğnemiyor ya da yutmuyorsanız, bu çiçek zararlı değildir. Bir insan veya bir  hayvan bitkinin herhangi bir kısmını yemesi durumunda, iltihaplı, tahriş olmuş bir ağız ve mide bulantısı yaşayabilir...

Yapay bitkiler

Bitkiler odanıza sıcaklık getirebilir. Fakat yapay olanlar hariç. Gerçek bitkilere zaman ayırmak istemediğinizde yapay bitkilere de başvurmayın.

Plastik çiçekler yerine, kaktüsler veya sulu meyveler gibi iddiasız bitkiler alın.

Banyodaki havlular

Sıcak ve nemli bir banyoda bulunan havlular, bakteriler için harika bir ortam oluşturur. Onları bir çekmecede tutmak daha iyi olacaktır.

Banyo havlularını haftada en az bir kez yıkamanız gerekmektedir.

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...