Trabzon 19 milyon Euro'yu reddetti!

Düzenleyen:
Trabzon 19 milyon Euro'yu reddetti!

SPOR Haberleri

Avrupa’da ciddi talipleri olan bordo-mavililerin genç yeteneği için Fransız ekibinin 16 milyon avro bonservis, 3 milyon avro bonus ve bir sonraki satıştan yüzde 15 pay önerdiği ama bordo-mavililerin kabul etmediği açıklandı

Trabzonspor’a müthiş teklif... Altyapıdan futbolcu yetiştiren ve bunlara her sezon yeni isimler ekleme geleneğini başlatan bordo-mavililerde son iki sezona damga vuran oyuncular Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür’dü. Bunlara Abdulkadir Parmak, Hüseyin Türkmen ve Uğurcan Çakır gibi isimler eklenmişti. Geçen sezondan bu yana Avrupa kulüplerinin canlı olarak takibe aldığı Yusuf ve Abdülkadir’e 15 milyon avroya kadar teklifler gelmişti. Ömür için son açıklanan rakam ise Türk futbolu adına rekor ifade ediyor. Açıklama dün sabah Lig Radyo’ya bağlanan menajer Necdet Ergezen’den geldi.

Başkandan veto

Ergezen, İtalya’da Tuttosport tarafından Altın Çocuk oylamasında ilk sırada bulunan Abdülkadir Ömür’le ilgili en ciddi teklifin Monaco’dan geldiğini söyledi. Fransız ekibinin Ömür için önerdiği bonservis rakamı 16 milyon avro. Ayrıca 3 milyon avro da bonusları var. Ek olarak Abdülkadir Ömür’ün bir sonraki satışından da yüzde 15’lik pay, bordo-mavili yönetime sunuldu. Ancak ‘tok satıcı’ rolündeki başkan Ahmet Ağaoğlu, yeni sezonda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve Abdülkadir’i satmayacaklarını söyledi.

Trabzon 19 milyon Euro'yu reddetti!

Fırtına iki genç daha ‘KAP’tı

 

Trabzonspor, Altınordu Kulübünün altyapısında forma giyen stoper Atakan Gündüz ve forvet Salih Kavrazlı ile anlaştı. KAP’a yapılan bilgilendirmede anlaşmaların üçer yıllık olduğu belirtildi. Futbolculara üç sezon için toplam 340’ar bin lira garanti ücret ödenecek. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...