Ameliyata girerken Covid-19 olduğunu öğrendi

Ameliyata girerken Covid-19 olduğunu öğrendi

SAĞLIK Haberleri

Mersin'de 39 yaşındaki bir kadın, hastanede katarakt ameliyatı olmaya hazırlanırken Covid-19 olduğunu öğrendi. Hiçbir belirti göstermemesine rağmen ameliyat öncesi yapılan testlerinde Covid-19 olduğu ortaya çıkan kadın, evinde karantinaya alındı ve ilaç tedavisine başlandı.

Merkez Toroslar ilçesinde yaşayan evli ve bir çocuk annesi Semiha Ergin Kadıoğlu, ameliyata gireceği gün Covid-19 olduğunu öğrenince çok şaşırdığını belirterek “Pandemi sürecinde herkesin yaptığı gibi pazar alışverişi, market alışverişi yaptım ama sokağa çıktığımda muhakkak maske taktım. El dezenfektanımı yanımda bulundurdum ve herhangi bir şeye dokunduğunda ellerimi yıkayıp dezenfekte ettim.  Bu kadar titizlenirken nasıl bulaştığını bilmiyorum. Gittiğim markette farkında olmadan bana bulaşmışsa ben de başkalarına bulaştırmış olabilirim. Sessizce aramızda dolaşan bir tehlike bu” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...