Real Madrid'te Sami Khedira krizi

Real Madrid'te Sami Khedira krizi

SPOR Haberleri

Almanya ile İtalya arasında oynanan hazırlık maçında sakatlanan Real Madrid'in orta saha oyuncusu Khedira sezonu kapattı

Real Madrid'in orta saha oyuncusu Sami Khedira, Almanya ile İtalya arasında dün oynanan hazırlık maçında sakatlanarak sezonu kapattı. Almanya Futbol Federasyonunda yapılan açıklamada, Milano kentinde oynanan hazırlık maçında 67. dakikada gelişen bir pozisyonda Andre Pirlo ile çarpışarak hastaneye kaldırılan oyuncunun ön çapraz, diz içi ve yan bağlarından sakatlandığı belirtildi. Tedavisi 6 ay sürecek oyuncunun sağlık durumuna ilişkin basın toplantısı düzenleyen Almanya Milli Takımı'nın doktoru Mueller-Wohlfahrt ise "Sami'nin ameliyata alınması gerekiyor, Dünya Kupası'na kadar iyileşmesini bekliyoruz" şeklinde konuştu. Almanya'nın teknik direktörü Joachim Löw de ''Sami'nin sakatlığı hepimiz için büyük bir darbe. O her zaman pozitif düşünen biri. O yüzden ben de iyimserim ve Dünya Kupası'na kadar formuna kavuşacağını düşünüyorum'' değerlendirmesinde bulundu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...