Inter, Oğuzhan Özyakup'a kancayı taktı

Inter, Oğuzhan Özyakup'a kancayı taktı

SPOR Haberleri

İtalya Sere A'nın dev ekibi Inter'in, Beşiktaş'ın 21 yaşındaki yıldız adayı Oğuzhan Özyakup'a kancayı taktığı belirtildi.

Endonezyalı iş adamı Erick Thohir'in yüzde 70 hissesini alması ile birlikte ara transfer döneminde bir atılım yapması beklenen İtalya Serie A devi Inter'in listesine Beşiktaş'ın genç yıldızı Oğuzhan Özyakup'u da aldığı ifade edildi.Orta sahanın ortasına bir takviye yapmayı planladığı belirtilen Milano ekibinin, listesinin ilk sırasına Endonezya asıllı Belçikalı oyuncu Radja Nainggolan'ı aldığı belirtildi. 18 milyon euroluk bir bonservis bedeli olduğu tahmin edilen Cagliarili ismin arkasında ise Blackpool'dan Tom Ince'in yer aldığı, ancak onun da peşinde Milan, Ajax ve Swensea'nin bulunduğu kaydedildi.Transfer listesinin ilk 2 sırasındaki isimleri kadroya katabilmesi için ciddi mesai harcaması gerekeceği kaydedilen Inter'in bir diğer alternatifinin de Oğuzhan Özyakup olduğu öne sürüldü. Arsenal sonrasında Beşiktaş'ta olgunlaştığı ifade edilen Oğuzhan için İtalyanlar'ın öngördüğü bonservis bedeli ise 4 milyon euro...Geçtiğimiz sezon başında geldiği Beşiktaş'ta sergilediği oyun ile göze giren 21 yaşındaki futbolcu, bu sezon 8 mücadelede forma giydi ve2 gol, 2 asistlik performans sergiledi.
(Sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...