Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yılmaz Vural'dan Premier Lig açıklaması

Yılmaz Vural'dan Premier Lig açıklaması

SPOR Haberleri

Tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural, Cardiff City'le prensipte anlaştığını söyledi.

Bu sabah Yılmaz Vural 'ın İngiltere Premier Lig takımlarından Cardiff City ile anlaştığı yönünde çıkan haberler gündeme bomba gibi düşmüştü. Konuyla ilgili Kralspor.com'a konuşan tecrübeli teknik adam, Cardiff City Kulübü'yle prensipte anlaşıldığını şu an takımın başında bulunan Malky Mackay'la sözleşmenin feshedilmesini beklediğini söyledi.
PRENSİPTE ANLAŞILDI HOCANIN AYRILMASI BEKLENİYOR
Vural yaptığı açıklamada; '' Cardiff City yönetimiyle oturuldu konuşuldu ve prensip anlaşmasına varıldı. Şu an takımın başında bir hoca var ve onun ayrılması gerekiyor. Yardımcılarının görevine son verildi ancak Malky Mackay hala duruyor, biraz süre alacak. Çünkü bu işler Türkiye'deki gibi olmuyor, adam tazminatını istiyor. Cardiff yönetimi hocayla devam etmek istemiyor. Prensipte anlaştık, bekliyoruz.'' şeklinde konuştu.
İLK DEFA BİR TÜRK HOCA BUNU BAŞARACAK
Cardiff City'de çalışmayı çok arzu ettiğini söyleyen Vural, ''Biz çok arzu ediyoruz. Çünkü ilk defa bir Türk teknik direktör Premier Lig'de çalışma imkanı bulacak, inşallah hayata geçer.'' diyerek sözlerini tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...