Mustafa Denizli galibiyetle başladı

Mustafa Denizli galibiyetle başladı

SPOR Haberleri

Azerbaycan Premier Lig takımlarından Hazar Lenkeran'ın başına getirilen teknik direktör Mustafa Denizli, takımıyla birlikte çıktığı ilk maçta galip geldi.

Azerbaycan Kupası'nda birinci lig takımlarından Neftçala ile karşılaşan Denizli'nin öğrencileri, sahadan 4-0 gibi net bir skorla ayrıldı. Yeşil-beyazlılar maçın ilk yarısında Sadio Tounkara'nın(8, 45) ve Etame Mbilla'nın (22, 43) ayağından bulduğu ikişer golle adını çeyrek finale yazdırdı. Maçtan sonra basına açıklamalarda bulunan Mustafa Denizli galibiyetin kendileri için iki açıdan önemli olduğunu belirtti. Denizli, birincisinin kendisinin takımla ilk maçına çıkması, diğerinin de kötü giden seriye son vermek açısından önemli olduğunu söyledi. Denizli, Hem kendi adıma hem de takım adına iyi bir başlangıç oldu." dedi. nbsp;Takımın daha iyi duruma gelmesi adına çalışmalara başladıklarını belirten Denizli her geçen gün daha iyiye gideceklerini ifade etti. Denizli sözlerine şu şekilde devam etti: "Her geçen günün bizim adımıza avantaj olmasını istiyoruz. Burada Azerbaycan futboluna Hazar Lenkeran'la birlikte yeni bir ufuk açmak istiyoruz. Bu hem takımımız için hem de Azerbaycan ligi için önemli bir pencere olacaktır. Ligdeki durumumuzu son iki haftada mümkün olduğu kadar iyi duruma getirip ilk yarıyı o şekilde kapatmak istiyoruz. Şampiyonluk yarışında geri kalmış bir ekibiz ama ilerleyen haftaların neler getireceğini hep birlikte yaşayarak göreceğiz." Mustafa Denizli'nin 1,5 yıllığına el sıkıştığı Hazar Lenkeran, 10 takımlı Azerbaycan Ligi'nde 8. sırada yer alıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...