Trabzonspor Juventus UEFA maç tarihi ve saati belli oldu

Trabzonspor Juventus UEFA maç tarihi ve saati belli oldu

SPOR Haberleri

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı Juventus maçlarının saatleri belli oldu.

Trabzonspor ile Juventus arasında oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi 2. tur maçlarının tarihi ve saati belli oldu. Temsilcimiz Trabzonspor, UEFA Avrupa ligi 2. turunda İtalyanların güçlü ekibi Juventus ile karşılaşacak. İki karşılaşmadan oluşan bu dev maçların tarihleri ve saatleri belli oldu. nbsp;
Trabzonspor Juventus'u elerse...
Trabzonspor, Juventus'u elerse 3. turda Esjberg-Fiorentina maçının galibi ile karşılaşacak. 2. tur maçları 20-27 Şubat 2014 tarihlerinde oynanacak. Karadeniz ekibi, ilk maçı deplasmanda yapacak. 3. tur karşılaşmaları ise 13-20 Mart 2014 tarihlerinde oynanacak.
Avrupa Ligi finali 14 Mayıs 2014'te Torino'da yapılacak. Juventus, 1897 yılında kuruldu. Kadrosunda 12 yabancı futbolcu bulunan Juve geçen sezon Serie A'yı Napoli'nin 9 puan önünde şampiyon tamamladı. İtalya Ligi'nde toplam 29 şampiyonluğu bulunan Zebralar'ı teknik direktör Antonio Conte çalıştırıyor.
STADI 41 BİN KİŞİLİK
Transfer döneminde Carlos Tevez ve Fernando Llorente'yi kadrosuna katan Torino ekibi, maçlarını 41 bin kişilik Juventus Stadı'nda oynuyor. Kadrosunda deneyimli eldiven Buffon, savunmacılar Barzagli, Chiellini, orta sahada Pogba ve Pirlo gibi yıldızlara sahip olan Juventus, hücum hattında ise Tevez, Vucinic ve Llorente'yi barındırıyor.
KUPA ONUN iŞi
Şampiyonlar Ligi'nde 1984-85 ve 1995-96'da mutlu sona ulaşan siyah-beyazlılar, Kupa Galipleri'ni 2 kez, UEFA Kupası'nı 3 kez, UEFA Süper Kupası'nı 2 kez ve Kıtalararası Kupa'yı ise 2 kez kazandı. 2006'daki şike skandalına karışan Juve, Serie B'ye düşürülmüş ve bir sonraki yıl da lige -9 puanla başlamıştı.
Trabzonspor Juventus maçının tarihi ve saati:
20 Şubat 2014 Perşembe
Juventus – Trabzonspor nbsp;TSİ 20.00 Stadyum: Juventus Stadium
27 Şubat 2014 Perşembe
Trabzonspor – Juventus TSİ 22.05 nbsp;Stadyum: Hüseyin Avni Aker


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...