Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Özen'li neşter

'Özen'li neşter

SPOR Haberleri

Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen, ara transferde bir stoper ve bir orta saha oyuncusu alacaklarını, ince eleyip sık dokuduklarını söyledi.

Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen, devre arası transfer döneminde bir stoper ve bir orta saha oyuncusu transfer etmeyi düşündüklerini açıkladı. "Önceliğimiz stoper pozisyonu" diyen Özen, "Biraz daha sert ve agresif, markaj yeteneği olan çabuk bir stoper düşünüyoruz. Lescott beğendiğim bir oyuncu. Sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Takıma katılma ihtimali var. Devre arası kampına gelme durumu yok. Ancak Lescott tek isim değil. Arkadaşlarımız 3-4 isimle imza aşamasına gelmiş durumda. En uygun olanı düşüneceğiz" sözlerini kullandı. Gündemden düşmeyen Ronaldinho transferi hakkında değerlendirmeler yapan Özen, "Ronaldinho'ya kimse hayır diyemez. Kendisi gerçek bir süper star. Ronaldinho'nun gelmesi oyuncularımızın seviyelerine de katkı olur. Oğuzhan, Gökhan Töre, Olcay çok büyük kazanımlar elde eder. Beşiktaş'ta forma giymesi beni çok sevindirir" şeklinde konuştu. Başkan Fikret Orman'ın kendisine Avrupa'da kupa hedeflediğini söylediğine vurgu yapan Özen, "O zaman ona göre isimler alınmalı demiştim. Bu sezon mutlaka Şampiyonlar Ligi'ne gitmemiz lazım. Bunun için çalışıyoruz" diyen Özen'in diğer açıklamaları şöyle: Ben temmuz ayında bir ara dağıldım. Herkesten özür diliyorum. Bir hata yaptım ve o dönem hayır demem gereken bazı transferlere hayır diyemedim... Fernandes'in istediği rakama kulüp yaklaştı. Ama bu teklif için geri dönüşü olmadı. O yüzden bu durum sürüncemede... Ola Toivonen Beşiktaş'ın daha önce de ilgilendiği bir oyuncu. Benim de çok beğendiğim bir isim. İstatistikleri ortada, hücum gücü yüksek bir oyuncu. Şahsen Beşiktaş'ta görmek isterim... Motta ikinci devre takımda kalacak. Gökhan Töre kiralık bir oyuncu onun için de çalışmalar var. Bonservisi çok yüksek bunu veremeyiz. Ancak Gökhan'ın Beşiktaş'ta oynama isteği çok yüksek... İkinci devrede sıkıntıya sokacağım oyuncuları. Bir oyuncu sezon boyunca 4 defa grip olmaz. Gerekirse benimle beraber kalacak ama hasta olmayacak... F.Bahçe'yi Kadıköy'de yenmenin iki yolu var. Onlara karşı korkmayacaksın, korkuyorsan da korktuğunu belli etmeyeceksin. Korkmadan gittik, oynadık, 3 tane gol attık... gt; Hüseyin EROĞUL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...