Salih Dursun Galatasaray'da!

Salih Dursun Galatasaray'da!

SPOR Haberleri

Galatasaray, Kayserisporlu Salih Dursun ile anlaşma sağladı. Genç futbolcu İbrahim Coşkun'un da lisansı çıktı.

Galatasaray'ın uzun süredir transfer gündeminde yer alan Salih Dursun için Kayserispor ile masaya oturan Galatasaray, genç futbolcuyu renklerine bağladı. Kayserisporlu futbolcu Salih Dursun'un Galatasaray'a transferi konusunda büyük bir aşama kaydedildiğini belirten menajer Cengizhan Hınçal, transferin yarın sonuçlanabileceğini bildirdi. nbsp;Hınçal, Salih'in transferinde son noktaya gelindiğini belirterek, "Futbolcu takası olmadı, sadece para konuşuluyor. Büyük bir aşama kaydedildi. Büyük ihtimalle yarın sonuçlanır" dedi. nbsp;

Salih'in transfer pazarlığında gösterdiği davranış takdir topladı. Genc oyuncu Galatasaray'dan yıllık 750 bin euro ücret istedi. Salih'in ücretinin 250 bin Euro'sunu Sakaryaspor'a yardım için talep ettiği öğrenildi. Galatasaray'ın ise Salih'e yıllık 500 bin euro verebileceği belirtilirken, resmi imzanın yakında atılacağı ifade edildi. Galatasaray, Salih için ilk olarak 2 milyon euro artı Ceyhun Gülselam'ı teklif etmiş fakat bu öneri kabul edilmemişti. Kayserispor teklifi reddetmiş, Ceyhun da Kayserispor'da oynamak istemediğini söylemişti. nbsp;

Galatasaray Kulübü, bir süredir amatör olarak kadrosunda bulundurduğu genç futbolcu İbrahim Coşkun ile 2,5 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı.

Sarı-kırmızılı kulübün yaptığı görüşmeler neticesinde, Futbol Federasyonu'na, Fransa'nın Auxerre takımından transfer edilen oyuncuyla ilgili yetiştirme bedeli konusunda taahhütname verildiğini kaydeden Hınçal, "Ardından da İbrahim ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladılar" dedi.

Cengizhan Hınçal'ın menajerliğini yaptığı İbrahim Coşkun, Galatasaray'ın, devre arası kampında Ajax'ı 2-1 yendiği maçta galibiyet golünü atarak dikkatleri üzerine çekmişti. nbsp; Sarı-kırmızılı kulübün dün sözleşme imzaladığı genç futbolcunun bugün lisansı çıkarıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...