Sneijder 3 gol attı, Sergen Yalçın'ın caps'i Twitter'da patladı!

Sneijder 3 gol attı, Sergen Yalçın'ın caps'i Twitter'da patladı!

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın sahasında Bursaspor'u ağırladığı maçın ilk yarısında Sneijder 3 gol attı. Bu gollerin ardından Sergen Yalçın'ın o sözü akıllara geldi.

Süper Lig'in 19. haftasında Galatasaray evinde Bursaspor'u ağırlıyor. nbsp;Arena'da adeta gol yağmuru var. İlk yarı Galatasaray'ın 4-0 üstünlüğüyle bitti. Galatasaray'ın Bursaspor maçında Sneijder'in attığı üç gol Twitter'ı da salladı. Maçın en çok paylaşılan mesaj ise Sergen Yalçın'ın o sözleri oldu. Sosyal medyada sallayan konu Sergen Yalçın'ın, Sneijder hakkında söylediği o sözler oldu.Yalçın konuk olduğu televizyon programında Sneijder için maçta asla 3 gol atamayacağına yönelikti. nbsp;Sergen, "Sneijder'in bir maçta üç gol atma ihtimali yok" demişti. Maçta nbsp;Wesley Sneijder'in nbsp;attığı 3 gol akıllara, Sergen Yalçın'ın Kanaltürk'te katıldığı programda dile getirdiği o sözleri getirdi.Sneijder 3 gol attı, Sergen Yalçın'ın caps'i Twitter'da patladı! nbsp;Twitter bu ekran görüntüsü ile sallanıyor. "Top Bizde" programından alınan ekran görüntüsünde Sergen'in "Sneijder'in bir maçta 3 gol atma ihtimali yok" dediği var.








UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...