HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Caner Erkin, Bayern Münih'e gidecek mi?

Kaynak:
Caner Erkin, Bayern Münih'e gidecek mi?

SPOR Haberleri  / 

Caner Erkin, Bayern Münih'e gidecek mi? Erkin ile Fenerbahçe'nin yolları sezon sonunda ayrılacak gibi görünüyor...

31 Mayıs'ta sözleşmesi sona erecek olan yıldız futbolcu ile şu ana kadar yeniden bir anlaşma sağlanmadı.Başkan Aziz Yıldırım, "Sezon sonu hakkını vereceğiz, senin için rahat olsun" diyerek söz verdi. Başkanın bu sözü sonrası Caner kendisine gelen tüm teklifleri reddetti.Arsenal, Tottenham, Liverpol ve Roma gibi kulüplerden aldığı uçuk teklifler aklını da karıştırmadı değil... Ancak başkanın sözleri ve Ersun Yanal'a olan saygısı hep ön plana çıktı. Kazandığı para diğer arkadaşlarının aldıkları ücretlere göre düşük olsa da bu durum performansını etkilemedi.Özel hayatındaki sıkıntılara, karalamalara göğüs gerdi ve sadece işine baktı. Taa ki Alman devi Bayern Münih'den teklif alana kadar...Bayern yetkilileri uzun zamandır takip ettirdikleri Caner için kararlarını vermişti ve bunun için de direkt girişimleri başlattılar. Operasyon her iki taraf adına 1.5 aydır gizlilik içinde yürütüldü. Ve gelinen noktada 5 yıllık ön anlaşma yapıldı.Caner yüzde 90 bu teklife 'Evet' dedi. Ama son dakikaya kadar Fenerbahçe Yönetimi'nin kendisine yapacağı teklifle fikrini değiştirip değiştiremeyeceği ise merak konusu. Tüm yakınlarından bu görüşmeyi gizleyen Caner'in yeni adresi B.Münih olacak gibi.
KESENİN AĞZINI AÇTI
Caner Erkin için yapılan bu gizli operasyon aslında Bayern Münih'in işine geliyor. Almanlar, Caner gibi önemli bir oyuncuya bonservis vermeyecekler. Bu yüzden de kesenin ağzını açtılar.5 yıllık sözleşme ve 2.5 milyon Euro yıllık ücret üzerinden anlaşan iki taraf resmi imzaları sezon sonu atma kararı verdi.Alman devi; verdiği yıllık 2.5 milyon Euro'nun yanı sıra Caner'in yaşayacağı ortamda mutlu ve huzurlu olabilmesi adına modern bir villa, eşi ve çocuğunun rahat edeceği okul ortamı, son model araba ve bir çok imkan sundu.
(Habertürk)

SPOR
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...