HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Aziz Yıldırım'ın flaş Caner Erkin hamlesi!

Kaynak:
Aziz Yıldırım'ın flaş Caner Erkin hamlesi!

SPOR Haberleri  / 

Fenerbahçe'de 'Caner Erkin, Bayern Münih ile anlaştı' haberleri Başkan Aziz Yıldırım'ı harekete geçirdi.

Fenerbahçe'de şampiyonluktan sonra en önemli konuların başında Caner Erkin'in sözleşmesinin uzatılması geliyor. Bu sezon gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan yıldız futbolcu ile sözleşme konusunu sezon sonuna bırakan sarı lacivertli yönetim, Bayern Münih iddialarından sonra erken harekete geçme kararı aldı. Başkan Aziz Yıldırım, Caner Erkin ve menajeri ile bir araya geldi ve bu iddiaların doğruluğunu sordu. Kendilerinden 'anlaşmadık' cevabı alan Yıldırım yıldız oyuncudan söz aldı. Fenerbahçe'nin Caner Erkin ile yakın bir zamanda sözleşme yenilemesi bekleniyor.
Gençlerbirliği maçının yıldızı oldu!
'Türkiye'de sol bek yetişmiyor' tezini bu sezon oynadığı futbolla yıkan Caner Erkin, Cumartesi akşamı oynanan Gençlerbirliği maçının da yıldızı oldu. Yıldız futbolcu gösterdiği performansla büyük alkış alırken aynı zamanda 11522 km ile en çok mesafe kat eden oyuncu olmayı başardı. nbsp;Fotospor

SPOR
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...