Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Robben'den hocasına tokat gibi Sneijder cevabı!

Robben'den hocasına tokat gibi Sneijder cevabı!

SPOR Haberleri

Hollanda çalıştırıcısının Galatasaraylı oyuncu için sözlerine, Bayern Münihli yıldız tokat gibi bir yanıt verdi.

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in milli takımdaki durumuna ilişkin Bayern Münihli Arjen Robben'den bir açıklama geldi. Teknik Direktör Louis Van Gaal geçtiğimiz günlerde sarı-kırmızlı oyuncunun moralini bozacak ifadeler kullanmış, Dünya Kupası kadrosunda kendisine yer verip vermeyeceğinin belirsiz olduğunu dile getirmişti.

Takımın yıldızı Robben'in ise Van Gaal ile aynı fikirde olmadığı ortaya çıktı. Hocasına adeta tokat gibi bir yanıt veren Robben, Galatasaraylı oyuncuyu tartışmanın bile anlamsız olduğunu ima etti, "Sneijder çok önemli bir futbolcu. Formda ve sağlıklı olduğunda sıradışı bir kaliteye sahip oluyor. Dünya Kupası'nda ona ihtiyacımız var" dedi.

Oyuncunun kariyerinin en formda zamanında olmadığını da itiraf eden Arjen Robben, "Wesley'i 4 yıl önceki haliyle kıyaslamamalısınız. Ancak buna karşın ben kendisini hala milli takımda olacak değerde görüyorum. Kararı Van Gaal verecek ancak bizzat ben bir Wesley Sneijder hayranıyım" diye konuştu. MİLLİYET

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...