Beşiktaş'taki kavgaya başkan el koydu!

/ Kaynak: DHA
Beşiktaş'taki kavgaya başkan el koydu!

SPOR Haberleri  / DHA

Fenerbahçe maçı hazırlıklarına devam eden Beşiktaş'ın sabah yapılan idmanına Uğur Boral ve Veli Kavlak'ın kavgası damga vurdu.

Gayet neşeli başlayan idmanda taktik çalışmanın yapıldığı çift kale esnasında aynı takımda bulunan Uğur Boral ve Veli Kavlak'ın bir anda gelişen kavgası uzun süre devam etti. Uğur Boral'ın kendisine pas vermemesine sinirlenen Velik Kavlak'a ''ofsayttasın nasıl vereyim'' diye bağırması ve Veli'nin buna karşılık verdiği cevapların kavgaya dönüşmesi sonrasında Uğur Boral, Veli'ye yumruk atmaya kalktı. Takım arkadaşlarının ayırdığı futbolculardan Veli antrenman sahasını terkedip içeri girdi.


İKİNCİ KAVGAYI BİLİÇ VE AHMET KAVALCI AYIRDI
Futbol A Takımı Sorumlu Yöneticisi ve Sportif Direktör Önder Özen'in de izlediği kavga idman bitinde de devam etti. Yöneticilerin telkinleri ile Uğur Boral kendisi ile barışmak için geri gelen Veli Kavlak'a yanlarında Biliç, Ahmet Kavalcı ve Önder Özen olmasına rağmen bir kez daha saldırdı. Slaven Biliç ve Ahmet Kavalcı'nın ayırdığı ikinci kavga sonrası futbolcular zorla tesislere gönderildi.


BAŞKAN FİKRET ORMAN KAVGAYI İÇERİDEN İZLEDİ
Öğleden sonra yapılacak barbekü partisi için tesislere gelen ve olayın büyük bir kısmını içerden izleyen başkan Fikret Orman'ın bu duruma oldukça sinirlendiği ve her iki futbolcuyu da yanına çağırarak yüz yüze konuştuğu ve bu kavgayı daha fazla büyütmemelerini istediği öğrenildi.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...