Malouda ve Hacıosmanoğlu bir araya geldi

/ Kaynak: DHA
Malouda ve Hacıosmanoğlu bir araya geldi

SPOR Haberleri  / DHA

Trabzonspor'un futbolcusu Florent Malouda, bu sabah Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve Başkan Danışmanı Serhat Altıncı ile bir araya geldi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde uzun süren görüşmede Malouda'nın Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na, "Eşimin rahatsızlığı döneminde bana ve aileme gösterdiğiniz alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Ben Trabzonspor'a para için gelmedim. O parayı birçok kulüpten alabilirdim. Buraya proje için geldim ve o projenin hala içerisinde olmak istiyorum" dedi.
Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'da Fransız futbolcuya, "Kendini teknik heyete göster. Teknik direktörün seninle ilgili en doğru kararı verecek kişidir. Çık sahaya, kendini kanıtla" diye konuştu.


MANDIRALI'DAN HIRS UYARISI
Bordo mavili takım, hafta sonunda deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile yapacağı mazın hazırlıklarını öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik sorumlu Hami Mandıralı yönetiminde yapılan antrenmana dün gece ülkesi Fransa'dan Trabzon'a dönen Malouda ile sakatlığı devam eden Bamba ve takımdan ayrı çalışmalarına karar verilen Zokora ve Colman katılmadı. Mandıralı, antrenmanda oyuncularını sık sık hırslı olmaları konusunda uyardı. nbsp;


MANDIRALI'DAN ANTRENÖRLER TOPLANTISI nbsp;
Öte yandan Hami Mandıralı, profesyonel liglerde mücadele eden bölge takımları ve alt yapıda görev yapan antrenörlerle Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Sadi Tekelioğlu, TÜFAD Trabzon Şube Başkanı Nurettin Balaban, 1461 Trabzon teknik direktörü Ekrem Al, Ofspor teknik direktörü Tolgay Kerimoğlu, Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü teknik direktörü Ayhan Alemdaroğlu, Düzyurtspor teknik direktörü Ömer Ortakudaş, Arsinspor teknik direktörü Raşit Çalık ve bu takımlarda görev yapan yardımcı antrenörler katıldı.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...