Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Real Sociedad, Arrasate ile devam edecek

Real Sociedad, Arrasate ile devam edecek

SPOR Haberleri

İspanyol kulübü, teknik direktör Jagoba Arrasate'nin sözleşmesini 2 yıl uzattı

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) kulüplerinden Real Sociedad, teknik direktör Jagoba Arrasate'nin sözleşmesini 2 yıl daha uzattı.
Real Sociedad Başkanı Jokin Aperribay, Kulüp Futbol Direktörü Lorenzo Juarros ve Arrasate'nin hazır bulunduğu basın toplantısında, sezon başında takımın başına getirilen İspanyol teknik direktörün sözleşmesinin uzatıldığı duyuruldu. Kulüp başkanı Aperribay, "35 yaşında bir teknik adam ama Real'de kendini gösterdi. Onun kapasitesine güvendiğimiz için sözleşmesini uzattık. Bu karar, istikrar ve büyüme arayışımıza karşılık veriyor. Umarım daha uzun yıllar bizimle devam eder" dedi. Jagoba'ya karşı futbolcu, teknik heyet ve taraftarın tam güven duyması gerektiğini vurgulayan Aperribay, İspanyol teknik adamın çalışmasından memnun olduklarını ifade etti.
Real Sociedad Teknik Direktörü Arrasate de "Bana duyulan güvene teşekkür ediyorum. Artık çalışmaya devam etmekten başka bir şey kalmadı. Çok talepkar bir sezon geçti. İyi ve daha az iyi dönemlerimiz oldu. Şampiyonlar Ligi ön elemesini geçtik. Kral Kupası'nda heyecanlandık ve ligde mücadelemize devam ediyoruz. Gelecek yıl UEFA Avrupa Ligi'ne katılabilmek için son maça kadar mücadelemizi sürdüreceğiz" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...