Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ersun Yanal'la 1 yıl daha

Ersun Yanal'la 1 yıl daha

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü olarak göreve geldiği ilk yılda şampiyonluğa çok yaklaşan Ersun Yanal, yeni sözleşmesini de 1 yıllık yapacak.

Sezon başında Fenerbahçe'yle 1 yıllık sözleşme yaparak teknik direktörlük koltuğuna oturan Ersun Yanal, göreve aynı şartlarda devam edecek. F.Bahçe Yönetimi'nin Yanal'ın görevine son vereceği iddiaları ayyuka çıkarken, tecrübeli teknik adam koltuğu bırakmaya niyetli olmadığını ifade etti. Mustafa Denizli ve Aykut Kocaman'dan sonra F.Bahçe'yi lig şampiyonluğuna taşıyan 3. yerli teknik adam olmasına sadece 5 maç kalan Yanal, Beşiktaş derbisinden sonra Başkan Aziz Yıldırım'la bir araya gelerek sözleşmesini uzatacak. F.Bahçe Yönetimi, ilk etapta 1 yıllık mukavele imzalattığı Ersun Hoca'yla uzun vadeli bir imza düşünüyor ancak tecrübeli teknik adam prensip gereği yine aynı şartlarda anlaşma yapmaktan yana. nbsp;
Her fırsatta F.Bahçeli olduğunu vurgulayan Ersun Yanal, "Burada geçirdiğim her gün benim için çok özel" derken, "Başarılı olursam, zaten yönetim benimle çalışmak ister. Ama 3 yıllık da sözleşme yapsam bir başarısızlık halinde yönetim beni istemezse gönderebilir. Dolayısıyla kimsenin elini kolunu bağlamak istemiyorum" sözleriyle kafasındaki sözleşme süresini ortaya koydu. F.Bahçe'deki geleceğiyle ilgili olarak ilk kez yorum yapan Yanal, her şeye rağmen önceliğinin şampiyonluk olduğunu, sözleşmesiyle ilgili görüşmelerin ancak bundan sonra yapılacağını da vurguladı. ? M.Emin ULUÇ


Fener'in PFDK isyanı
F.Bahçe, Antalya maçında yaşanan olaylar ve kötü tezahürat gerekçesiyle PFDK'ya sevk edilmesine isyan etti. Sarı-lacivertliler, "Oyuncular sahadan ayrıldıktan sonra 13-14 yaşlarındaki bir çocuğun sevinç gösterisi yapması, PFDK'ya sevk kabul edilemez. Kendi taraftarımız önünde şampiyonluk kutlayacağımız Rize maçı öncesi yapılan bu uygulamadan bir an önce geri dönülmeli" açıklamasını yaptı.


Hiçbir zaman küsmem
Antalya maçında attığı 2 golle zaferin mimarı olan Kadlec, forma giymediği süreçte küsmediğini söyledi. "Ben bir profesyonelim ve her zaman işimi ciddiyetle yaparım" diyen Çek yıldız, "Hiçbir zaman başımı öne eğmedim. Hocanın kararına saygı duydum ve daha fazla çalıştım. Şans bulduğumda elimden gelenin en iyisini gösterdim. Şansımı iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum" ifadesini kullandı.


Beşiktaş mesaisi başladı
Antalya galibiyetinin ardından 2 gün izin yapan F.Bahçeli futbolcular, Beşiktaş derbisinin hazırlıklarına başladı. Salonda çalışan sarı-lacivertliler, bireysel kuvvet çalışmaları yaptı. Antrenmana izinli olan kaleci Volkan Demirel ve Webo katılmazken, tedavisi süren Egemen Korkmaz'a özel program uygulandı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...