Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bursaspor'da moreller bozuk!

/ Kaynak: AA
Bursaspor'da moreller bozuk!

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaray'a sahasında 5-2 mağlup olarak Ziraat Türkiye Kupası'na yarı finalde veda eden yeşil-beyazlılar, kapılarını dış dünyaya kapattı

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında sahasında Galatasaray'a 5-2 mağlup olan Bursaspor'da, kupadan elenmenin üzüntüsü yaşanıyor. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, kupadan elendikten sonra rotayı yeniden Spor Toto Süper Lig'e çeviren yeşil-beyazlılarda, 19 Nisan'da Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak Elazığspor müsabakası hazırlıkları bugün başlayacak. Bursaspor'un bugün ve yarın yapacağı idmanlar, yönetim kurulu ve teknik heyet kararıyla basına kapalı olacak. Teknik Direktör İrfan Buz ve yardımcıları, Galatasaray karşılaşmasının ardından oyuncuların yeniden lige motive olması konusunda yoğun çaba harcıyor. Kulüp Başkanı Erkan Körüstan ve yönetim kurulu üyeleri de bugün ve yarınki antrenmanlarda takımı yalnız bırakmayacak. Yöneticiler, Elazığspor maçına kadar teknik heyet ve oyunculara moral vermeye çalışacak.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...