Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'da durmak yok!

/ Kaynak: AA
Galatasaray'da durmak yok!

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaray Kasımpaşa hazırlıklarına başldı. Chedjou ve Hamit Altıntop takımla çalıştı.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Bursaspor'u deplasmanda 5-2 yenerek adını finale yazdıran Galatasaray'da gözler Kasımpaşa maçına çevrildi. Sarı-kırmızılı takım, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında 19 Nisan Cumartesi günü sahasında Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Roberto Mancini yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, Bursaspor maçında forma giyen oyuncuların yenileme çalışması yaptığı bildirildi. Diğer futbolcuların ise pas ve koordinasyon çalışmasının ardından 1'e 1 ve 2'ye 2 hücum ve savunma çalıştığı belirtildi. Antrenmanın yarı sahada oynanan çift kale maçla tamamlandığı kaydedildi. Bursaspor maçında hafif sakatlıklar yaşayan Semih Kaya, Yekta Kurtuluş, Veysel Sarı ve Felipe Melo'nun yenileme çalışmasının ardından tedavilerinin yapıldığı ifade edildi.
Aurelien Chedjou ve Hamit Altıntop'un antrenmanın tamamında takımla çalıştığı belirtildi. Sarı-kırmızılı takım, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...