Fenerbahçe'de kritik anlar toplantı başladı!

Fenerbahçe'de kritik anlar toplantı başladı!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor karşılaşmasını seyircisiz oynayıp oynamayacağına dair kararın çıkması beklenen PFDK toplantısı başladı.

Şampiyonluk provaları yapan ancak Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği'nin çirkin ve kötü tezahurattan dolayı sürpriz sevkiyle şoka uğrayan Fenerbahçe'de gözlerin çevrildiği Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu toplantısı başladı.Hem saha olayları hem de kötü tezahürattan kurula sevkedilen sarı lacivertlilere bu kritik toplantıdan 1 maç seyircisiz oynama ve 150 bin tl para cezası çıkması bekleniyor. Bu şekilde bir karar çıkması halinde sarı lacivertliler Çaykur Rizespor karşılaşmasını kadın ve çocuk taraftarlara karşı oynayacak.Sarı-lacivertlilere saha olaylarından ise ceza tayinine yer olmadığına veya 10 bin tl para cezası şeklinde bir karar çıkabileceğinin de kuvvetli ihtimaller arasında olduğu belirtildi.
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...