Hakan Şükür Stadı'nın ismi değiştirildi

Hakan Şükür Stadı'nın ismi değiştirildi

SPOR Haberleri

AK Parti'den istifa eden Hakan Şükür'ün isminin silindiği stada yeni tabela takıldı.

AK Parti'den istifa eden Hakan Şükür'ün isminin söküldüğü Sancaktepe Stadı'nın yeni ismi belli oldu. Hakan Şükür tabelası yerine bu kez belediye Sancaktepe Şehir Stadı tabelası takıldı.

Galatasaraylı eski milli futbolcu ve İstanbul milletvekili Hakan Şükür'ün ismi geçtiğimiz günlerde İstanbul Sancaktepe'de bulunan stadyumdan sökülmüştü.

O stadın yeni adı ise resmileşti. Hakan Şükür Stadyumu isminin silinmesinin ardından o stadın yeni ismi Sancaktepe Şehir Stadyumu oldu.

2010'DA AÇILMIŞTI

İstanbul'un Anadolu yakasındaki Sancaktepe'de 2010 yılında hizmete girmiş olan stadyum, Sancaktepe Belediyespor profesyonel futbol takımı ile alt yaş grubu kategorisindeki futbol takımlarının antrenmanlarına ve futbol maçlarına ev sahipliği yapıyor. Tesis UEFA ve FIFA standartlarına uygun bir şekilde dizayn edilmişti.

Habertürk

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...