Lescot Beşiktaş ile anlaştı

Lescot Beşiktaş ile anlaştı

SPOR Haberleri

Yeni sezon transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş devre arasında bitiremediği İngiliz Lescott'un transferinde mutlu sona ulaştı.

Yeni sezon transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş devre arasında bitiremediği İngiliz Lescott'un transferinde mutlu sona ulaştı. Siyah-beyazlılar Manchester City'li savunma oyuncusunu geçen hafta gizlice İstanbul'a getirdi ve ön protokole imza attırdı. Beşiktaş yetkilileri imzayı attırdıktan sonra Lescott'u Boğaz'ın ünlü restoranlarından Uskumra'ya götürdü. Futbolcunun çocukları için İstanbul'da okul araştırması da yapıldığı belirtildi. nbsp;
Bilic 3-1 kazanırız dedi
Dün akşam yemeğini Nusret Et Lokantası'nda yiyen Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic özellikle personelden büyük ilgi gördü. Derbi tahmini sorulan Hırvat teknik adam, "3-1 kazanırız" dedi.
Yönetimden Passolig kartı bilgilendirmesi
Beşiktaş Yönetimi, Fenerbahçe derbisi için taraftarlara "Passolig kartınızı alın" çağrısında bulundu. Maç günü Olimpiyat Stadı gişelerinde Passolig kart ve bilet satışı yapılmayacağı hatırlatılan açıklamada, "Gişelerden sadece, Passolig kartı eline geçmemiş bilet sahiplerine, "tek girişlik pass kart" dağıtımı yapılacaktır" denildi. E-bilet uygulamasını protesto eden taraftarlar possolig kartlara ilgi göstermiyor. nbsp;
Kartal'da Sissoko sesleri
Beşiktaş, Levante'nin tecrübeli orta saha oyuncusu Mohamed Sissoko ile ilgileniyor. İngiliz haber sitesi footballdirectnews.com'un yayınladığı özel habere göre; siyah-beyazlıların sezon sonu bonservisi elinde olacak olan Sissoko için girişimlere başladığı iddia edildi. Haberde Beşiktaş'ın Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılmak için büyük mücadele verdiği hatırlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...