Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Drogba'ya ikinci ligden sürpriz talip! İşte o takım...

Drogba'ya ikinci ligden sürpriz talip! İşte o takım...

SPOR Haberleri

Fransa Ligue 2 ekiplerinden Lens, Galatasaray'ın yıldız golcüsü Didier Drogba'ya talip oldu.

Galatasaray ile sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini henüz uzatmayan ve takımdan ayrılması beklenen Didier Drogba'ya Fransa'dan çok sürpriz bir talip çıktı. Avrupa ve Amerika'dan birçok kulübü peşinden koşturan 36 yaşındaki yıldız için devreye giren son kulüp, Fransa Ligue 2 takımlarından Lens oldu. Bu sezon Ligue 2'de başarılı bir grafik çizen ve özlemini duyduğu Fransa'nın en üst sıradaki ligi, Ligue 1'e çıkmasına kesin gözüyle bakılan sarı-kırmızılı kulübün, gelecek sezon ses getirecek bir kadro kurmak istediği ve bu anlamda da Didier Drogba'yı listesinin ilk sırasına aldığı belirtildi. Fransa'da futbolculuk kariyerinin ilk adımlarını atan ve Marsilya ile gösterdiği performans sonrası Avrupa'nın zirvesine kadar yükselen bir performans yakalayan tecrübeli golcünün ise teklifler için sezon sonunu bekleme kararı aldığı ifade edildi.
DROGBA, İNGİLTERE YA DA TÜRKİYE DİYOR!
2004-05 yılında Ligue 1'e veda eden Fransız ekibi, 32. haftası tamamlanan Ligue 2'de 56 puanla 2. sırada yer alıyor. İlk 3 sıranın yükselmek için bilet alacağı ligde 4. basamaktaki Nancy'nin 6 puan önünde yer alan Lens, hedefini gerçekleştirmeye oldukça yaklaşmış durumda bulunuyor.
Galatasaray ile yaptığı görüşmelerde 2 yıllık sözleşme istediği için sonuç alamayan süperstar golcü; Chelsea, Marsilya, New York Red Bulls gibi ekiplerin de radarında bulunuyor. Bir süredir sakatlığı nedeniyle sarı-kırmızılı formaya uzak kalan Drogba, transfer ile ilgil yaptığı en net açıklamasında İngiltere ya da Türkiye'de kariyerini sürdürmek istediğini kaydetti. (sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...