Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mancini ile 41 maçta 41 farklı kadro

Mancini ile 41 maçta 41 farklı kadro

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, sarı kırmızılılarla çıktığı 41 maçta 41 farklı kadro sahaya sürdü.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, sarı kırmızılılarla çıktığı 41 maçta 41 farklı kadro sahaya sürdü. Fatih Terim'in ayrılmasından sonra göreve gelen Mancini, Galatasaray'la çıktığı 41 maçta 41 farklı kadro ile sahaya çıktı. Geldiği günden bu yana aynı kadro ile sahaya çıkmaması ve kadroda çokca değişiklik yaptığı için sert eleştiriler alan Mancini bugün de geleneği bozmadı ve kadroda önemli değişiklikler yaptı. 41 maçta 41 farklı kadro ile sahaya çıkan Mancini'ye hem sosyal medyadan hem de spor yazarları tarafından ağır eleştiriler geldi.

18 yıl sonra aynı son

Kasımpaşa'ya 4-0 kaybeden Galatasaray, evinde en son bu skorla Fenerbahçe'ye mağlup olmuştu.

Galatasaray, ligde Türk Telekom Arena Stadı'nda Kasımpaşa'ya 4-0 mağlup oldu. Sarı Kırmızılılar, en son evinde tam 18 yıl önce 4-0 kaybetmişti. 8 Eylül 1996 yılında Turkcell Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe'yi Ali Sami Yen Stadı'nda konuk eden Sarı Kırmızılılar, sahadan 4-0 yenik ayrılmıştı. O dönemde maçı yöneten hakem Muhittin Boşat'tı. Fenerbahçe'de golleri atan isimler ise Saffet Sancaklı, Okocha ve Elvir Boliç'ti (2).

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...